Moram priznati da te sad nisam niš razumio, ali zvuci mi kao neki mega fajn tjuning

Ali slobodno objasni ak ti se da da se dodatno educiram kad je prilika, guglo mi baš nije pomogao sa "A clock generator is an electronic oscillator that produces a clock signal for use in synchronizing a circuit's operation." Mislim kužim kaj piše ali ne kužim kaj da pratim i di i iz kojeg razloga
U ovoj instanci mi je bitno samo da se ne dešavaju neke ludorije na pci-e frekvenciji tj. da se ne diže sa dizanjem FSB-a kod klokanja proca, ako sam dobro pohvatao zato ju treba staviti sa auto na fixno (defoltnih 100 ili 101-105 po nekim gajdovima). Definitivno ne planiram klokati pcie frekvenciju jer ne vidim nikako isplativost takvog rizika za karticu, ajde ovo kaj bude skocila sa 100 na 101 mi je prihvatljivo i unutar statističke greške kod ocitanja i sumnjam da bude se ista desilo za 1% povecanje frekvencije ali preko toga bih htio izbjeci
Btw generalno mi se proc cini dobar kandidat za sada, ide na 3.6 sa 1.126-1.224V i tu se vrti između 60-65 sa AIDA i OCCT testovima, mislim da ima tu jos ohohoho lufta kad stigne jaci cooler. 10x multy fakat poprilično olakšava stvar, po forumima sam vidio da se ekipa kilavila da dođu na 3.5-3.6 sa puno zescim voltazama...