Citiraj:
Autor Exy
Neeeeeee  Trekkijeva kupnja ssd-a je trebala biti sudbonosni događaj 2021. napokon neka dobra vijest 
Što je zbilja toliko teško nabaviti ssd sada? Znam da je situacija grozna sa grafama, ali nisam znao da su i ssdi postali teže nabavljivi....
Nemoj odustati, retro konfe su super stvar i želim ti da ih imaš barem još tridesetak (od toga 15 Adisona  ) ali nema apsolutno nikakvog smisla pretvarati main mašinu u retro komp.
|
Ne samo SSD, da li čitaš vijesti?! Mercedes je u problemima jer im fale čipovi. Isto vrijedi i za Audio Technica HiFi komponente, gramofone, igle i zvučnice. Sve Kina! A ovi nabili sankcije i odlučili zaustaviti uvoz u EU, kao zbog Covida. Ali i to je već neka druga priča ... uglavnom, cijeli svijet je u problemima, i svega polagano nestaje.
Ili barem elektronike - za druge stvari ne mogu garantirati. A SSD diskovi (kao i mehanički hardovi) sigurno pripadaju u tu nesretnu kategoriju, stoga...

Heh, tipično za mene da krenem kupovati SSD u najgore moguće vrijeme!
U svakom slučaju SSD sam naručio iz druge prodavaonice, međutim na Instar JOŠ uvijek čekam, i do današnjeg datuma nisam dobio informaciju da je naručeno krenulo na put. Njihova stranica veli rok dostave "1-3 dana" ... a prošlo ih je 8!
Update
Da ne postam opet i radim nered u temi, Instar dostava je stigla ... sad se samo čeka na Hyper 212, I/O Shield i SSD