Citiraj:
Autor maXonja
Da, samo što ti TT hladnjaci imaju puno deblje finove i teže disipiraju toplinu pa su zato i lošiji od zalmana. Loša kopija što bi se reklo 
|
Ma upravo to, cooler je bio masivan i izgledao kao nešto iz Warp jezgre Picardovog Enterprise-a
Bio sam oduševljen kad sam ga kupio i nisam mogao dočekati da ga zamijenim, stavim u komp. Igrom slučaja mi je propištao originalni Intelov cooler i morao sam staviti nešto, pa sam se eto odlučio za BlueOrb FX. Nažalost, temperature su se pokazale lošije od Intelovog tvorničkog coolera, a svega par godina kasnije, riknuo mi je motor na ventilatoru, i cooler se doslovce zapalio, plastika se rastopila po cijelom bloku.
Nakon toga sam odlučio da izgled coolera više nije bitan (ali sam i tražio nešto što se može reparirati, obnoviti) pa sam uzeo Hyper TX3. U stvari isti Hyper TX3 kojeg imam i dan-danas, i kojeg sad budem mijenjao za Hyper 212.
Temperaturne usporedbe su kao nebo i zemlja, sa tom iznimkom da Hyper seriju mogu "vrtiti" zauvijek - jer i kad mu ode vent, mogu ga samo zamijeniti za drugi bez ikakvih problema. Što naravno nisam mogao sa Orbom, sve je bilo integrirano u jednom komadu.