View Single Post
Staro 07.09.2021., 12:57   #5507
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Uff, lajkam kazaljke, a moze ih se dodati jos za kontrolu ventova i monitoring temp ili napona (analogni voltmetri).

Dal bi se sloziti fini gauge mod
Tek sam sad skužio da je ovo V7700... Nešto su se svi raspisali o GF2 GTS u zadnje vrijeme, baš zanimljivo. U stvari, ti si krenuo prvi ako se ne varam, pa onda ja, pa onda kolega @Lynfield, i sad kolega @Iluzionist.

Ali i potpuno razumijem zašto ... odlična grafa za igrati gotovo sve igre iz razdoblja 1996-2002, 2003.

Vezano uz kazaljke ... ako se ne varam, imam u "radioni" par identičnih VU pokazivača sa Pioneerovog kazetofona iz negdje 70-ih godina koji mi samo stoje i ne koriste. Pa ako nekome treba neka mi se slobodno javi, iako još jednom prilikom napominjem da sam do 15. u samoizolaciji, pa se budete morali strpiti.

Citiraj:
Autor maXonja Pregled postova
Napokon kompletiran jedan eye candy

Imam hrpu slika koje ću uploadat uskoro, sigurno 30 raznih strojeva sam sastavio
Jako lijepo, ali ovo izgleda kao Thermaltake Blue Orb ... nadam se da griješim? Imao sam "FX" verziju tog coolera, bio super zadovoljan što sam ga kupio, ali već nakon par dana požalio kad sam vidio temperaturu jezgre. I to na običnom P4, zanima me što bi bilo na 2 ili 4-jezgrenom čipu
  Reply With Quote