View Single Post
Staro 07.09.2021., 10:37   #5495
jean luc
Premium
Moj komp

jean luc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova

@ jean luc: Imam ti nekih kucista ali su u li-la stanju pa ako hoces mogu ti ih poslikati. Ništa ovak fancy tipa Lian Li i slicno kao što kolege tu naslikavaju, više genericke HG-Spot kante kategoja Za pomoc se slobodno javi tu u temi kaj god trebaš, iako s478 je vec slican modernim konfama, popikaš sve u kuciste, pukneš win i drivere i vozi
Pa prvo sam zaključio da se ne usudim skidat cooler sa proca, to su neke kopče s kojima nisam imao doticaja do sad (uglavnom sam montirao AMD) pa me bilo frka da ne strgam.

Drugo, diskovi su ATA i negdje kroz maglu se sjećam da su neki jumperi u pitanju, a i sam proces instalacije mi je ostao u bespućima povijesne zbiljnosti....
Treće, imam i ozbiljnog "viška dijelova" za jedan stroj - ima tu interni ZIP drive, ima čak i BTC DVD sa čitačima kartica, dvije zvučne (jedna Hercules) i još svašta što bi nekog moglo zanimati....

Pa ak si ti ili neko drugi zainteresiran, javi se pa pregledam sve što imam i za malo izdašniju kompenzaciju s moje strane - šteta da stoji.
jean luc je offline   Reply With Quote