Citiraj:
Autor alengrosevic
gledam ove slike sa mi 10 pro i ne impresioniraju me. nisu loše ali za moj ukus je huawei daleko bolji izbor. no hvala bogu, imamo izbor pa kome što paše.
osvrt na onaj komentar za reklame: ma nabijem ih kad ja moram tražiti po netu kako nešto isključiti što mi protiv moje volje guraju na ekran. nek si samo to imaju. sljedeći telefon (ako huawei ne uspije doći na staro) će biti ili samsung ili idem na apple.
|
Sto ti se ne svidja na njima, gledas na mobu ili monitoru?
Ono sto ja cijenim kod Mi10 PRO je sto koliko god crop-ao bilo koju sliku nema onog oil painting-a.
Svaka fotka ima šuma (buke) dovoljno da sacuva dovoljno finih detalja sto mi je svakako bolje od SW peglanja šuma gdje stradaju upravo ti detalji.
Najbolja stvar na Mi10 PRO je "gustoća" fokala...imas UW, glavnu, 2X, 3.7X i po potrebi 5X i 10X sa ove 3.7 sto je sasvim upotrebljivo.
Uz sve to su obje tele kamere f/2 blenda...to su neke od prednosti koje nemas ni na Mi11 Ultra i to mi je deal breaker kao i P40 PRO sto se fokala tice....svakako mi je bolje imati nativnih 50mm i 94mm nego 125mm ili koristiti digitalni zoom glavne za tih 50 ili 94mm.
Huawei Mate 20 PRO ima za moj ukus isto fini raspored fokala kao i obicni P30 i obicni P40.