View Single Post
Staro 05.09.2021., 20:06   #5022
Haywire77
Registered User

Datum registracije: Nov 2018
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
Stigao Mi 11 Ultra pa odlučio napraviti usporedbu sa P40 Pro.

Ukratko: Ne virujte nijednom reviewu koji kaže da je Mi 11 Ultra jeben.
Kad napravim malo više usporedbi, postam tu pa se možete i sami zabaviti sa uspoređivanjem kvalitete.

Cisto sumnjam da je tako.
Imao sam zadnjih pola godine P40 PRO i Mi10 PRO pa mi ta dva moba ne idu u istu recenicu, a Mi11 Ultra moze biti samo bolja.
Na Mi11 Ultra mi se jedino ne svidja sto su napravili kameru kao i na P40 PRO sto se fokala tice pa imas glavnu i 5X a izmedju nista sto je velika praznina jer za portrete je 5X previse...Mi10 PRO je imao odlicnu 2X i 3.7X pa je bio upotrebljiviji.

Sto se ostaloga tice, P40 PRO je polufunkcionalan mobitel bez GMS-a (legalnog), bez Gpaya, a ni kamere me nisu previse odusevile.
Upliv AI je preagresivan...npr...fotkam fotku sa UW i na ekranu vidim sto sam uslikao da bi sekundu kasnije na istom tom ekranu vidio kako SW dodaje preagresivni HDR i unistava mi sliku...previse je tu bilo losih stvari za moj ukus...

Da ne ispadne da hejtam Huawei, vratio sam se na Mate 20 PRO koji i dalje smatram najkopletnijim mobom koji je Huawei do sada napravio.
Imam primjerak u doslovno novom stanju, u ovlastenom stavio novu bateriju (140 kn) i sasvim sam sretan sa tim mobom i u 2021...ima sve i ono najvaznije, sve Google servise, Gpay, izuzetno pouzdanu kameru.
Haywire77 je offline   Reply With Quote