View Single Post
Staro 04.09.2021., 14:34   #5387
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Overclock Pregled postova
Bome se dobro drzi ovaj prvi s 45k sati, ali ima problema s citanjem, trebalo bi benchati da se vidi je'l utjece na performanse. Rekel bi da je vecinu tog vremena provel u sleep-u.

Drugi disk je vjerojatno imal loš kabel ili neki problem s konektorima, treba upratiti CRC.

WDC je 100% ispravan, ali valja samo za nocni backup ^^
EDIT: ne za arhiviranje, nego backup
Hehe, ovaj sa 45k radnih sati je (bio) moj "boot" disk ... sa Win7 i MBR, za bootanje XPa (koji je istina bio na ovom drugom Hitachi-u) Kupljen tamo negdje 2007, 2008 - dakle godinu dana prije Q6600, mislim da je čak jedan od onih starijih hardova koji su kombinirali molex & SATA power konektore.

Za kabel nisam nikad razmišljao ali moguće je... Stavljao sam stvarno svašta unutra, ali i tome je došao kraj jer sam uz dva nova harda (mehanički i SSD) kupio i komplet novih SATA kabela, onih sa metalnim kvačicama.

A WD je uistinu "nov", tu nema nikakve sumnje. Vjerojatno jako kratko korišten, izvađen i kao takav stajao godinama na polici ili u nekom ormaru. Bilo kako bilo, WD bude ostao kao treća opcija, i na njega bude išla WinXP instalacija.

Alien mi je sugerirao da bi trebao SSD podijeliti na dvije particije i staviti XP na njega ali ne vidim smisao toga jer u 99.9% slučajeva koristim Win7, dok mi je XP više kao "Safe-Mode" za starije ige i aplikacije koje ne rade pod 64-bitnim OS.
  Reply With Quote