Ah, došli smo do barem do boot-a od prve
Čekam drugi disk za raid, grafu da stigne sa ebay i onda krećemo...ovo time correct slaganje je ispalo teže nego što sam mislio. Taman nađem i pržu koja radi iz tog doba i sada je krive boje jer nemam kućište koje sam mislio da imam (o zecu i ražnju)

Ali...osjetiti opet onaj "KLAK!!" na agp utoru...ma, neprocjenjivo

Zbilja uživam, i to je ono što mi je falilo zadnjih desetak godina kod slaganja hardware-a, da svaki pomak, svaku stvar, moraš zaraditi, što kemijanjem jumperima, voltmoddingom (da,7900... gledam u tebe

), otklkučavanjem cjevovoda/jezgri, slalomom u kompatibilno-nekompatibilno disciplini, sve na rubu hoće-neće...
'beš ovo danas... imam i9 u konfi za koju mi se neda niti ući u BIOS, sve na isti kalup, efekt 0,001% "dobitka" ako i hoću nešto ručno složiti.
....
@ stef: Wraith Prism je moderan cooler sa (donekle, imo) retro štihom...moguće je da ću tu morati napraviti kompromis, jer ako ne bude time correct, onda mora barem izgledati tako (retro).
Frizerka je već godinu-dvije "premlada", ali ima onu patinu od stajanja...imam još i Ninju iz tog doba, znači dosta jači retro hladnjak, ako zatreba..i sl.
Hladnjaci su mi nekakav fetiš, izgleda, jer tu su još i Orochi, nekoliko verzija TRUE, a kod buraza mi je negdje i moj dobri, stari TT Big Typhoon, u pogonu i dan danas...moderne neću niti brojati..
Btw, jesu li uopće kompatibilni ti današnji amd hladnjaci (wraith) sa s754?