Citiraj:
Autor perich
A koji app preporucas? Jel ima nesto da Ce prebaciti i loginove u aplikacije i WiFi password e, itd? Da doslovno nastavim koristit "novi" mob ko da sam na starom?
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
Nemam nis pametno. Sve sam spremao kroz samsung cloud (bt uredjaji, wifi, dobar dio postavki moba). Za appove nemam nis pametno za reci, znam samo da samsung switch i cak google backup (kroz google account) ne sejvaju data, samo app. Svakako prodji svaki pojedini app jer znaju imati vlastiti backup pa se tu uspara dosta vremena.
Nijedna metoda mi nije dovoljno dobra da "nastavim koristiti mob kao da se nista nije dogodilo". Uvijek sljedecih tjedan-dva podesavam sitnice koje skuzim da nisu prebacene u restoreu - 95% toga su neke postavke moba, personalizacija prikaza notifikacija i sl.
Zivim za dan kad cu reci "to je to, ta backup metoda radi bez greske i radi sve od navedenog".
Mozda je kod novijih modela samsunga bolje iskustvo, moje se temelji na S7 i Note9 modelu u zadnjih ~4 godine.
Edit:
Eh da, nekad davno dok sam rootao mobove, Titanium backup je radio upravo to - sejvao mi je sve (od postavki moba do wifi passworda) i vratio bi sve kako je bilo na svoje mjesto. Zadnji put koristio prije ~5 godina. Otkad sam odustao od rootanja, nisam nasao nista sto radi iole slican posao.