View Single Post
Staro 01.09.2021., 19:54   #7759
dada-as
Bot Maker
Moj komp

dada-as's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Mozda je to truli CAKE. Neznam ti swapovi su mi opcenito sumnjivi. No dobra stvar koju jos mozes dodati to the moon je ako ga Coinbase lista, ali mislim da ga nece listat jer je to swapanje, a oni su u USA, a tamo nedaju svojim gradjanima da hordaju bas one teske shitcoine, samo light shitcoine im daju.

No, ako je negdje bila vijest da Coinbase razmislja da ih doda, mada mislim da nema sanse, onda bi mogao otici i duplo preko 40.

p.S. Update ove moje GALA coina. Ja ga kupio a oni ga odmah dumpali za kakvih 20%, sad se kao malo oporavlja. Igrao sam onu njihovu igru Town Stars, pasu mi takve mozgalice citry building, matematika i tako to, ali mislim da su se tu uhvatili oni kinezi savanti i nemam nikakve sanse, plus je igra teski P2W. No imaju jos 4 igre u planu, jedna je x4, koju bi igrao, ali sigurno ce biti isto teski P2W, cjelodnevno igranje i sigurno opet teska mozgalica... pa necu. Ali sigurno ce biti hypea, nadam se da ce i coin se poduplat. sa 0.03 na 0.06 i nije nesto, ciljam 0.60.

XCH i dalje tone, neznam ovi developeri jel sto rade ili su pobjegli, ali nikako da ta CHIA dozivi. Nesto sam malo googlao u povijest i naletio kakav hype se stvorio oko nje, nema diskova, svijet ce ostat bez diskova i takve cake, napumpali je, a ona izgubila 10x svoje vrijednosti...