Hvala, hvala
Baš sam rekao kolegi, ovo je bio mali "easter egg" kojeg sam napravio i ubacio u igru kroz svega par minuta vremena. Vjerojatno se dalo bolje napraviti, popraviti aspect ratio modela (i/ili mapiranje teksture) ali kako sam mu obećao modani Vice prije dosta vremena a sve stavio "on hold" sad zadnjih tjedan dana smatrao sam da je krajnje vrijeme to uploadati i završiti, a ne trošiti vrijeme na sitne gluposti.
Ali sad kad sam to rekao, nije isključeno da budem napravio nešto bolje i prikladnije, kad riješim tehnička pitanja sa kompom. Planirao sam nadogradnju ovih dana, ali kako to uključuje nabavku DOSTA novih dijelova prvo sam se odlučio stisnuti zube i keširati koliko je potrebno, ali sad se opet premišljam i preispitujem prioritete.
Bilo kako bilo budem morao donijeti odluku jer AKO idem u nadogradnju, onda budem formatirao disk, te stavio frišku kopiju W7. U protivnom budem ostavio i vratio sve kako je i sad ... budemo vidjeli. Poanta je samo da Vice modding bude morao pričekati neko vrijeme.