View Single Post
Staro 28.08.2021., 21:57   #6030
livada2
Registered User

livada2's Avatar

Datum registracije: Oct 2017
Citiraj:
Autor Nbdy32 Pregled postova
Pričam o isplatama nakon forka,prva je bila 0.05, nakon 15-tak dana 0.5, znači ako već moram platiti za isplatu,bolja mi je ova druga opcija ...

Prije forka nije bilo nikakvog plaćanja za isplatu,znam,naravno da je sad skuplje,ali razlika je u količini eth-a koji se isplaćuje, tako je i na drugim poolovima, zato su i digli nivo isplate,tako da nebi bili u gubitku,znači isto sam napravio i ja ....

nesporazum. ti si znaci usporedjivao sve nakon forka..pa nisu nis promjenili . nakon forka je sve isto. transakcija kosta i to dobro kosta. i prije si mogo postelat isplatu na 0.5 kao sto je i sad mozes postelat na 0.05. nema razlike.
i sad ce te ova 0.05 za slanje 10 puta kostat 10* vise kao i prije pa naravno da tije bolje slat 0.5 al tak mogu i ja napisat pa sta saljes 0.5 kad mozes slat 500etha kad skupis i kak je to onda jeftino

mali rudar nemre skupit 0.5 za godinu dana tak da mali rudar moze samo prestat rudarit eth ili prec na binance ili NH. cak i ovih 0.2 na nanopoolu je nekom s karticom ili dvije nedostizno..

hiveon ima 0% fee za sve rudare(ja samna win10)- bar je imao prije forka
ak je ostavil 0% fee i dalje i ak i dalje placa transakciju na 0.1 payout to je super
NH je solidno rijesenje jer odma imas btc i free prema coinbase. problem je sto ipak dobijes manje nego direkt kopat eth pa treba izracunat kolko pusis na transakcijama i konverziji etha u odnosu na to sto NH daje manje.

binance je najbolje rijesenje al kao sto rekoh treba registracija- osobna - verifikacija itd.

Zadnje izmijenjeno od: livada2. 28.08.2021. u 22:11.
livada2 je offline   Reply With Quote