Citiraj:
Autor Nbdy32
Ne kužim te,jel ne čitaš ili kaj ....
Ako mi je na 0.05 uzeo 0.00131, a na 0.5 0.00256,puno mi je bolje jer na jednu isplatu koja je 10 puta veća uzeo mi je 2 puta veći fee ...
iliti da sam imao 10 isplata , uzeo bi mi 0.0131 što je puno više od 0.00256 ...
Barem mislim da mi je matematika dobra ...
A to kaj svi nemaju 50 kartica,ni ne velim,velim da si optimiziraju isplatu ak im nije hića pa da umjesto možda jednom tjhedno,prebace to na jednom mjesečno,no svakoga svoja volja, pa tak i tebe ...
|
????
matematika ti je potpuno kriva.
pa nemozes 10 transakcija usporedit s jednom.usporedi 1 transakciju prije i jednu sad.
pa da si prije ispatio 0.5 uzeo bi ti istih
0.00131
pa ne mnozi se kostanje transakcije *10 zato kaj si sad isplatil 10 puta vise eth-a.
da si i prije stavil da ti isplacuje 0.5 umjesto tih 0.05 platio bi duplo manje prije nego sto placas sada. mada uopce neznam zasto si placao ista ikome za isplatu s poola prije posto je to placao pool prije . bar je placao ethermine i nanopool. nanopool i dalje placa al je podigao prag isplate na 0.2 mislim pa da oni plate transakciju.
samo sam se osvrnuo na konstataciju da je nesto puuuuuuno jeftinije sad nego prije. sad je sve daleko skuplje nego prije. al moras usporedit iste stvari. posalji sad 0.05 10 puta pa vidi kolko ce te kostat . vise ili manje nego prije... kostat ce te daleko vise nego prije...
mene posebno ljuti sto oni ovim forkom nisu rijesili nista a sjebali su rudare. transakcije i dalje kostaju skoro 10 dolara jedino rudari ne dobiju nista od toga. cemu je sluzio fork? nitko nista nije dobio . trejderi i dalje placaju skupe transakcije al umjestoda ih bar rudari pokupe ovi to spaljuju i onda jos taj istirudar mora platit da posalje neke novce na burzu(i to masno platit)...katastrofa. dabog da propadne eth sutra zajedno s takvim DEV majstorima. i onda to jos predstave kao sretni smo vas obavjestiti da smo izasli u susret malim rudarima itd...tak nekak pise na ethermine poolu. ma super. bas mi je pomogo da umjesto 0 kuna za transakciju dajem et otrenuto 60 kuna za transakciju... eto bas sam sretan sto su oni to meni sretno objavili.