View Single Post
Staro 23.08.2021., 19:42   #5235
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Ponavljam - ne kažem da ništa od ovog nije moguće, samo kažem da je potencijalno nestabilno, i to (vjerojatno ono najgore) bez nekog očitog razloga, koji se lagano može ispraviti...
Ovo je nažalost točno. Voodoo kartice su bile bolno problematične. Sad se zna što i kako treba da bi radile više-manje kako treba. Međutim u ono poslijeratno besparično vrijeme bez foruma bez Jubitoa bez iskustva iz prve/druge ruke natjerati Voodoo da radi je bacalo ljude u očaj. Driveri loši, ne radi s tvojim hardwareom, a ne znaš što treba kupiti da radi. I da znaš pitanje je da li imaš love odnosno starci. Malo tko si je htio priuštiti tu glavobolju.

Zato je Riva TNT preokrenula sve naopačke pogotovo kad su izašli Detonator driveri. To je radilo na svemu i samo to bi bio dovoljan razlog za prelazak. Kao bonus Riva TNT je bila jako brza. Moja ekipa na poslu i doma su svi jako brzo zaboravili na Voodoo.

Ostalo je povijest

@c-shadow: moja stara ima tu istu Gigabyte ploču. Kupljena 2007. još uvijek radi Na njoj je neki quad-core Phenom.

Zadnje izmijenjeno od: medo. 23.08.2021. u 19:48.
medo je offline   Reply With Quote