View Single Post
Staro 22.08.2021., 14:47   #5219
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Lynnfield Pregled postova
@Trekkie4 Pozivam Voodoo vještca da mi udijeli informaciju

Mogu li spojit Voodoo 5 5500 AGP na Asus TUSL2-C ?

EDIT: Google kaže da nema problema ali bi volio da cujem druga mišljenja.
Naravno, V5 je ionako najbrži u seriji

Iako, moram priznati da nisam čuo za slučajeve pregrijavanja (barem kad je u pitanju brzi CPU) čak ni na Voodoo3 seriji, izgleda da su negdje između V2 i V3 uočili i riješili taj problem Da se razumijemo, nije tu do matične ploče ili nekakve kompatibilnosti, već same činjenice da brz procesor šalje instrukcije V2 prebrzim tempom, i ova ih ne može odrađivati takvom brzinom, te se kao rezultat toga pregrijava. Velim, koliko sam čuo to je najviše pogodilo Diamond Monster 3DII seriju (možda nešto vezano uz njihove VRAM čipove?) iako u pravilu baš i nije dobra ideja uparivati V2 sa brzim procesorom.

Kažem nije dobra ideja, iako sam i osobno to napravio (P4 2.6GHz sa Voodoo2 SLI, na Asus P4B) ali ono što mogu reći u svoju obranu je to da se konfa ne koristi, već je samo sastavljena kao kolekcionarski primjerak, a sa prednje strane Voodooica je ventilator koji puše direktno na SLI komplet

Citiraj:
Autor stef Pregled postova
Je mislim da ti treba 70kn biljega, ali neka Overclock potvrdi. On ima obrasce koje trebaš popunit.
Heh, baš sam mislio spomenuti biljeg, ali mora se znati i da u tu cijenu nije uračunat PDV

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 22.08.2021. u 14:54.
  Reply With Quote