View Single Post
Staro 20.08.2021., 00:59   #5202
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Hehe tnx for the warning ali sam si si odgovorio na pitanje

Uparivanje V1 sa P1. A to ce taj slot1 i biti na kraju, downclocked P2 na brzinu P1 koji ce se koristiti iskljucivo za DOS i po potrebi možda za w95. Znam da bi za DOS/w95 bolje posluzile 486 ili p1, ali ideja slot1 konfe za DOS/w95 nije izvuci iz nje max, zapravo bas suprotno, želim na kraju price njezin minimum tj. da si poštelam koliko nisko želim da ide. Njezina uloga je da uz performanse p1 omoguci kompatibilnost sa ps2 i usb standardima, u "big picture" prici u koju ulaze KVM i single periferija za 3 ili 4 kompa, u koju se DIN i serial konektori nikako ne uklapaju

A V1 je doslovno unutra "because I can", čisti meni za gušt . I da, vjerovatno ce vrtiti doslovno 3 igre, ali takva sam joj sudbinu namjenio, znaš da ja volim overkill konfe

A sve kaj radi na w98 bude hendlao P4 i nGlide uz pomoc ovih FX5700 koje sam poprilicno zavolio u zadnje vrijeme, što sam vec i testirao i moram priznati da to radi poprilicno dobro

Tako da kuzim kaj hoces reci ali moj pristup zbog krajnjeg cilja je dosta nekonvencionalan i vjerovatno djeluje nelogicno ali ima ipak nekog smisla
Alien_200581 je offline   Reply With Quote