View Single Post
Staro 19.08.2021., 22:38   #5200
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Još ak staviš sold items dobiješ vecinom da su išle 25-35 ojra Btw zgodna konfica kolega

Meanwhile danas se nastavilo testiranje, za početak Asus VS Leadtek. Rekao bih da je to sve isti đavo tj. da su obadvije ispravne i neokljaštene 5700tke koje zadivoljavaju moje w98 nglide potrebe.

Ja zadovoljan

A onda su krenule vradžbine... Nisam htio više dirati ZombieVistu pa sam složio improviziranu konfu od one druge p4ke i bacao po njoj uroke...

Najveca greška mi je bila sto sam uzeo prvi IDE disk koji mi je podletio pod ruku a to je bio 10GB Maxtor pa je to sve nekak išlo dosta sporo hahaha. Ali nakon svih peripetija ipak sam zavrtio Quake na 15 min i izvrtio timedemo.

Reklo bi se da vradžbine rade. Skor nemam pojma jel dobar ili nije za V1, doslovno sam nahitao prve drivere koji su mi dosli pod ruku ali dok sam igrao mi se cinilo igrivo i bez nekakvih štekanja Sutra još malo 3dfx Carmageddona prije nego puknem liku pozitiv fidbek i onda vradžbina ide na klupu i čeka svoj final destination u buducoj slot1 konfi.

A nakon toga krecu XP ludorije i c2d klokfest... sa nezaobilaznim ssdom koji postaje pomalo standard za XP
Alien_200581 je offline   Reply With Quote