Citiraj:
Autor Alien_200581
Jel ima neka vradžbina još veca od sloketa ? Ono tipa sloket u slot 1 i onda jos je sloket/adapter u onaj prvi sloket. Ako ima moraš i to izfurati, to bi bio vrhunac magije 
|
Kako da ne, i već je imam! Zove se Lin-Lin adapter, i riječ je o Socket 370 konverteru pinouta ali i voltaže iz Coppermine-a u Tualatin

Bez te sitnice Tualatin na Slot 1 ne bi ni bio moguć

Ovom prilikom se još jednom želim zahvaliti kolegi Overclock-u koji mi ga je ustupio besplatno!
Citiraj:
Autor stef
Jedan koristan tip ako se netko igra s Asrock 4CoreDual-VSTA ili (4CoreDual-Sata2) i "modernom" PCI-E grafom.
U BIOS-u je potrebno postaviti opciju "PCIE DOWNSTREAM PIPELINE" na DISABLED. U protivnom teksture budu potrgane kao da je otišla video memorija.
|
Zanimljivo... Imao sam svojevremeno jednu Asus S775 matičnu sa AGP slotom. Sve se činilo OK, i bila je prelemljena novim kondenzatorima, ali kad god bi gore stavio neku jaču AGP grafu (GeForce6 6600GT, ili 7600 na primjer), dobio bi isti efekt kao što si opisao. Međutim, kad bi stavio neku slabiju grafu (Radeon 9550 9600Pro, nVidia 4200) sve je radilo u najboljem redu, i bez grešaka. Nikad nisam skužio u čemu je problem...