Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.08.2021., 16:44   #56186
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Nismo dugo o gumama

Naime prvi put u zivotu odlucio se na all season gume. Uvijek sam nekako gledao na njih kao na nit dobre po ljeti nit po zimi al citam da su se navodno popravile situacije razvojem tehnologije...uglavnom.

Bridgestone Weather Control A005 EVO dimenzija 225/45 17. 100 EUR komad placene.

Znaci guma po ljeti zbilja za svaku pohvalu. Drzi odlicno po suhom a na mokrom je fantasticna.
Jos sto sam primjetio je da guma fino upija neravnine na cesti, udobniji mi je auto.
Pozitivno je da ima isto veliki rim protector kao i stara ljetna good year F1 assymetric 2.
Znaci sve super za sad. Neznam kako ce izgledat po zimi. Al snijeg mi nije problem jer se malo ili gotovo nikako ni ne vozim po njemu. Samo je pitanje kako ce se ponasat na minusima zimskim i mokroj cesti.

Al ono sto me jako smeta je buka
Auto mi je inace tih i bas se osjetno cuju pri brzini vec od 60 km/h.
Ne mogu se na to naviknut nikako. Srecom vozim dosta grada i rijetko sam na autocesti ali bas smeta. Zanimljivo da i stara zimska dunlop wintersport 5 je puno tisa.

Da li netko vozi na toj gumi i moze potvrdit mi da je i kod njega bucna? Bas steta...inace odlicna guma
Romul je offline   Reply With Quote