Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.08.2021., 08:50   #56116
akoj
lijevo smetalo
Moj komp

akoj's Avatar

Datum registracije: Jan 2014
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Religija mi brani uzimanje mlinaca. Može imati kaj god to je i dalje mlinac. Zajebali su se mnogi s 1.0 ili nešto većim turbacima. NE IDE kad je auto pun. Lakrdija od motora koja je dobra samo kada si solo.

Da se razumijemo i 1.6 je malo malecki. 2.0 bi bilo puno bolja opcija.
Koliko god 1.0 turbak ne ide, ide bolje od 1.4 atmo u auto iste kilaze sa slicnim brojem konja. Odradio je put preko Bosne (4 osobe i prtljaga) puno ugodnije i ekonomicnije.

Citiraj:
Autor Elven Pregled postova
Slažem se za mlince, i baš kad me nagovarao prodavač na 1.0T, sam mu rekao da par puta godišnje moram potegnuti do Nurnberga i da preferiram put preko Salzburga i Alpi... Slegnuo je ramenima i priznao da je to auto samo za grad.

1.6 sam i ja prije mislio da je malecki, jer sam vozio 1.6 atmosferca (Mazda, visoko turažni) i bio sam skeptičan prema svom 1.5 TSI-u. Ali moram priznati da je kod VW-a to odličan motor, dapače motor je najbolji dio ovog auta. Čak i lijepo razvija zvuk u visokim okretajima, iako nema potrebe za njima zbog turba.
Lijepo da je netko zadovoljan s tim klokanom. Nisi imao nikakve probleme? Sve koje znam da su uzeli taj motor kukaju, a neki su nastavili kukati i poslije updatea (mislim na varijantu od 150 KS, kod 130 KS je malo bolja situacija)