Citiraj:
Autor 512bit.net
Neovisna recenzija, čovjek otvorio, i kaže da su kondenzatori tajvanski, moguće da je neki mali i nebitni japanski tek toliko da ovo mogu napisati i dovesti potrošače u zabludu.
Ciganjenje malo žešće 
|
Da to su i oni poljaci rekli u svojoj recenziji, tajvanski kondici a ne kineski. I da su se ciganili na kablovima ali na kraju price da nije utjecalo na napon i struju koju je šibalo u komponente. Čak su nabili overload na 620W ili tak nešto i sve je radilo bez problema čak i preko specki, naponi su bili i dalje u granicama tolerancije a zaštite su se trigerale kada su trebale. Pogledaj si link na recenziju u onom mom prvom postu ak te bas specificno zanima di su i na cemu konkretno ciganili najvise i koje su prednosti u odnosu na ostala budget napajanja.
Iako malo sam gledao i po forumima i uglavnom su iskustva pozitivna, japanski ili tajvanski, mislim opcenito da traje poprilična drama za te kondenzatore koja se vuce od vremena "cap plague"-a koja više ne drži nego drži vodu u danasnje doba. Ofc najgore smece je najgore smece i danas ali mislim da takav krš ipak ide u napajanje od 150 kuna koja kakti imaju "500 W" i 250 grama težine

Naravno i 12mj garancija koja puno govori hahaha
Tbh za tu lovu i da zgori ta sisa nakon 5-6 godina, ako ne potegne ostalo sa sobom to bi mi bio prihvatljivi trošak. Što sumnjam da bude, jer ako sranja tipa najjeftinijih LC-a imaju rate preživljavanja nakon 10g bar 50-50 po mom iskustvu, onda bi čak i "fake" seasonic ne kojem se "zarezalo par cornera" i koji ce se paliti na par sati tjedno at best i raditi na 40% kapaciteta potrajati puno više od tih 5 kolko ide garancija.
A i realno uzmeš onaj kineski tester i upikneš svakih par mjeseci da vidiš kakvi su naponi i gg. Nekak sam si mislim da su prošla vremena napajanja koja potegnu cjeli komp sa sobom, ako je ono smece od tagana pred 10 godina ili više koje sam imao umrlo u tišini bez da je potegnulo išta drugo (a ziher nije imalo japanske a bome vjerujem ni tajvanske nego kineske kondenzatore hahahah) sumnjam da bude si jedan seasonic dozvolio da ljudima spale komp samo tako. Napajanje mozda i vrisne ali za tu lovu nakon 5g malo tko se bude bunio i njurgao, posebno ako ne potegne išta drugo sa sobom. Kupit ce novo i koga briga nakon 5g.
@ Stef: Mislim da je tu najbolje objašnjeno
https://www.youtube.com/watch?v=bifO...stroSafariInfo