Citiraj:
Autor mann
Naručio sam eon box s namjerom da imam tv i eon box u istoj pretplati istovremeno kao što smo pričali gore.
Dosao box, ja spojio tv app na pretplatu, ne mozes više box. Izbijes app, box možeš dodati ali je više ne možeš smart TV app.
Zovem korisničku podršku na telefon i njih dovedem do zida pitanjima da mi bukvalno poklope slušalicu. Nije slučajnost jer su mi dva puta samo prekinuli razgovor. Na kraju mi je korisnička preko telefona rekla da se ipak ne može imati dvije tv jedna preko app druga preko boxa.
U isto vrijeme paralelno se dopisujem sa Facebook korisničkom, oni govore da se može imati što je suprotno od ovih prvih. Doduše FB korisnička je isto zapela kako to napraviti ali oni se kunu da se može i da će me prosljediti tehničkoj. Ludo. Uglavnom korisnička kao tu koja poklapa kada ne zna odgovor to još nisam vidio. Stvarno užas i ako oni uzmu optimu trebati će biti jako oprezan jer ovo je sprdnja od podrške.
Pričekati ću dan dva tri i onda idem u avanturu povrata uredjaja unutar 14 dana. Govore da je to sve ok ali govorili su i druge stvari koje su ispale krive. Već se spremam da mi neće dati povrat pa će biti žalba hakomu. Ludo, ludo.
Nevjerojatno.
Sent using Tapatalk
|
Da se nadovežem na ovo već napisano. Unatoč tome što telefonska korisnička ne zna ama baš ništa o usluzi te kada dodju do zida poklapaju slušalicu (što nisam nikada do sada vidio nigdje), korisnička preko maila i Facebooka uistinu može biti od pomoći.
Nakon određenog vremena, korisnička preko maila je potvrdila da možeš imati dvije televizije (jedna Smart TV app, druga eon box). Teorija je da ovi u korisničkoj (naglašavam korisnička preko maila) dignu ticket tehničkoj koja onda omogući praktički drugu televiziju u profilu. Profil tako dobije još jedan uredjaj za aktivaciju pod Smart TV kategorijom i možeš dodati eon box.
Obje TV mogu raditi u isti tren. Za sada fakat radi kako bi covijek ocekivao.
Zaključak kod mene je da je usluga dosta solidna no telefonska korisnička podrška je užas. Krive informacije imaju, ne znaju što pričaju i onda ako si dovoljno uporan poklope ti i dobiješ automat za ocjenu usluge. Sve što tu možeš je dati 0 no I dalje ti ostaje tvoj problem. Jednom sam im na početku rekao nemojte mi poklapati slušalicu umoran sam od toga. Nije mi poklopila ali mi je napravila trik, stavila me na čekanje od 2 Min bez da mi je ista rekla. Samo tišina s druge strane. I ja lagano, halo, halo, halo, halo. Kada je služila da ja neću prekinuti kaže ona, da da čujem vas. Nakon 2 minute...
Sent using Tapatalk