Citiraj:
Autor Lynnfield
Praksa kod mene je nova napajanja. Imam dosta skupih stvari i ne želim se igrati sa napajanjem starim 15 - 20 godina. Naravno to je opet stvar preferencije. 
|
Ja bi se isto složio sa ovim. Stara naljepnica na metalnoj kutiji u kojoj su komponente stare tko zna kolko koje su prošle tko zna što nije vrijedna rizika. Pogotovo kad su ta 15-20g stara napajanja (bar po mom iskustvu) sve odreda neka no name sranja ili brandovi tipa "ms" (atm 3/3 msa koja sam dobio su ispala neispravna). Kad napraviš adekvatno testiranje, povadis uglavnom smecaste komponente i staviš nove vec si blizu cijene novog... Po meni preveliki rizik. Ajde ako se radi o nekom p4 sa 9200le kaj vrijedi 100-200 kuna cjela konfa ili si na mega tight budgetu onda ok, ali mi tu uglavnom u te konfe mecemo fine (čitaj skupe) stvari tipa voodoo kartica i slicnih igracki koje uglavno kostaju vise nego kvalitetno novo napajanje

Ima slucajeva sa onim pričama za 5v railove ali tbh to do sad nisam doživio, moderna napajanja su uvjek radila bez greške kod mene. Ako baš mora i napajanje biti time correct i cijena nije issue, onda bih ga odnio kod nekog servisera na dobrom glasu da ga cjelog raskopa, sve izmjenja i napravi mi full diagnostiku sa profi opremom i testiranje prije nego bi to stavio u komp.