View Single Post
Staro 02.08.2021., 18:50   #4943
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor stef Pregled postova
Slikice? .
Eh, nije to baš nešto atraktivno.

Daleko je to od slot Athlona Sjećam se tog Athlona iz pradavnih vremena, čitao sam benchmarke dok sam se doma mučio na nejakom celerončeku i sanjao o Athlonu

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
@ Exy: C2D je odličan, ja očekujem da vrti 750ti bez da ju davi kad završim sve svoje ludorije sa njim, sumnjam da bi bilo problema i na stock 3.33 ali kad je bal nek je maskenbal haha. Nisam do sad klokao C2D pa budemo vidjeli kak bu to završilo, možda ni ja ne prođem puno bolje od tebe hahaha
Ako ploča ima pravilno izveden FSB lock, ne bi smjelo biti problema. Samo nek onda i RAM ima mjesta za ponešto dizanja frekvencije.
Vidim ovaj tvoj post sa GT730, to je već solidna kartica. Ova moja HD6570 nažalost ima GDDR3 memoriju i to je dosta koči. Iz nekog razloga sam htio ATi za WinXP, mislim da sam vidio neki Philov video, pet razloga zbog kojih je ATi bolji od nvidie za retro XP konfe, doduše ne sjećam se niti jednog od pet ali valjda čovjek zna što priča
--

@Trekkie
Što se slot vs socket tiče, pitanje je bolje za koga? Nije li prvi Intel prebacio čak i pinove na proizvođače matičnih, pa neka se oni zajebavaju sa reklamacijama i sl. Socket je definitivno jeftiniji za proizvođača, slot je prema njemu samo nepotrebno bacanje para. Čim su mogli sve što treba nagurati na sam procesor brzo su se riješili slota. I nikad se nisu vraćali naravno. Ne možeš gledati iz svoje perspektive, što je tebi jednostavnije. Pogotovo što nisi baš tipičan korisnik procesora Intel i AMD su naravno gledali što je njima jeftinije, i eto ti socketa.
Exy je offline   Reply With Quote