View Single Post
Staro 01.08.2021., 16:13   #4917
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Stef je nglide dobar, ja to definitivno znam ali opet pravi hw je pravi hw. Mislim da bi svi tu od nas radije od nglide-a ipak imali voodoo 5 6000 ili možda još bolje neki novi 7000, ofc da je za razumnu cifru. Iskreno ja se čudim u svemu ovome kako Nvidia vec nije sjela na kicmu onom moderu koji stanca "nove" v5, ak nis drugo za svoj dio kolača ili u njihovom slučaju radi ciste zlobe. Vjerovatno je razlog to što nemaju osnove jer da imaju vec bi oni i njihovi odvjetnici tu uletili all guns blazing.

I naravno da ne mislim da ce oni ikome pomoci haha, samo u zadnjih par godina su se višestruko dokazali kao veliki "dobrotvori" (sarkazam fully intended) a ono prije necu ni spominjati. Oni se budu umješali u išta jedino ako mogu izvuci neki profit iz toga. I da se razumjemo i drugi su u hw biznisu radi love a ne ljubavi prema nama gamerima ali Nvidia je posebno scummy kad god ima priliku biti a ja ih (a cini mi se i kolega Exiled) zato posebno volim

Iskreno im svima u hw branši zelim najzescu mogucu konkurenciju tako da im se % zarade nabiju maximalno u pod, a nama kupcima da ista ta konkurencija obezbjedi najbolji hw za našu lovu
Alien_200581 je offline   Reply With Quote