Naručio sam eon box s namjerom da imam tv i eon box u istoj pretplati istovremeno kao što smo pričali gore.
Dosao box, ja spojio tv app na pretplatu, ne mozes više box. Izbijes app, box možeš dodati ali je više ne možeš smart TV app.
Zovem korisničku podršku na telefon i njih dovedem do zida pitanjima da mi bukvalno poklope slušalicu. Nije slučajnost jer su mi dva puta samo prekinuli razgovor. Na kraju mi je korisnička preko telefona rekla da se ipak ne može imati dvije tv jedna preko app druga preko boxa.
U isto vrijeme paralelno se dopisujem sa Facebook korisničkom, oni govore da se može imati što je suprotno od ovih prvih. Doduše FB korisnička je isto zapela kako to napraviti ali oni se kunu da se može i da će me prosljediti tehničkoj. Ludo. Uglavnom korisnička kao tu koja poklapa kada ne zna odgovor to još nisam vidio. Stvarno užas i ako oni uzmu optimu trebati će biti jako oprezan jer ovo je sprdnja od podrške.
Pričekati ću dan dva tri i onda idem u avanturu povrata uredjaja unutar 14 dana. Govore da je to sve ok ali govorili su i druge stvari koje su ispale krive. Već se spremam da mi neće dati povrat pa će biti žalba hakomu. Ludo, ludo.
Nevjerojatno.
Sent using Tapatalk