View Single Post
Staro 31.07.2021., 20:16   #4965
Exy
Premium
Moj komp

Exy's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Sn4k3 Pregled postova
Na prvu bi rekao da su napravili downgrade, ne velik ali ipak primjetan - jer optika je optika a digitalni zoom je digitalni zoom... No ako je vjerovati dxomarku, upravo suprotno se dogodilo, postigli su bolju kvalitetu fotki nego konkurencija i to sa manjim optičkim zoomom... Nije mi samo jasno zašto nisu u usporedbu stavili S21U jer ipak je to mob koji slovi kao etalon bar za telephoto kameru ako ništa drugo... Sve u svemu još jedan odličan flagship camera-phone od Huaweia, šteta što nisu ispeglali problem sa Googleom i amerima.
Da, bilo bi dobro da su stavili i S21Ultra. No stavili su Mate 40 Pro+ koji također ima 10x optički zoom, i u ovim testovima sa zoomom opet ispada da je P50P bolji, na neku foru. Išli su manjim periskopom i puno većom rezom jer su vjerojatno došli do fizičkog limita, bio bi pretežak. Recimo P40P+ (10x zoom) ima skoro 230 grama, što je prilično za jedan mobitel.

S21U sam neko vrijeme razmatrao ali iskreno, u low lightu izgleda tužno pored Huawei-a.

Citiraj:
Autor Amd_Shill Pregled postova
Onda je prilicno pretenciozno takve slike zvat super.
Super slike su sa DSLRa, a ne sa smijesnog mobitela.

Ja takodjer imam 32 2k, ali slike sa moba nisu super.

Slike sa a6400 i eos 6d su super.
Nikakve digitalne carolije ne mogu ispravit nedostatak svih mobova,a to je smijesno mali senzor.
Nisam dugo vidio trolanje slr vs mobiteli, mislio sam da je to iza nas sad kad je većina starija od 12 godina.
Exy je offline   Reply With Quote