Citiraj:
Autor Sn4k3
Na prvu bi rekao da su napravili downgrade, ne velik ali ipak primjetan - jer optika je optika a digitalni zoom je digitalni zoom... No ako je vjerovati dxomarku, upravo suprotno se dogodilo, postigli su bolju kvalitetu fotki nego konkurencija i to sa manjim optičkim zoomom... Nije mi samo jasno zašto nisu u usporedbu stavili S21U jer ipak je to mob koji slovi kao etalon bar za telephoto kameru ako ništa drugo... Sve u svemu još jedan odličan flagship camera-phone od Huaweia, šteta što nisu ispeglali problem sa Googleom i amerima.
|
Da, bilo bi dobro da su stavili i S21Ultra. No stavili su Mate 40 Pro+ koji također ima 10x optički zoom, i u ovim testovima sa zoomom opet ispada da je P50P bolji, na neku foru. Išli su manjim periskopom i puno većom rezom jer su vjerojatno došli do fizičkog limita, bio bi pretežak. Recimo P40P+ (10x zoom) ima skoro 230 grama, što je prilično za jedan mobitel.
S21U sam neko vrijeme razmatrao ali iskreno, u low lightu izgleda tužno pored Huawei-a.
Citiraj:
Autor Amd_Shill
Onda je prilicno pretenciozno takve slike zvat super.
Super slike su sa DSLRa, a ne sa smijesnog mobitela.
Ja takodjer imam 32 2k, ali slike sa moba nisu super.
Slike sa a6400 i eos 6d su super.
Nikakve digitalne carolije ne mogu ispravit nedostatak svih mobova,a to je smijesno mali senzor.
|
Nisam dugo vidio trolanje slr vs mobiteli, mislio sam da je to iza nas sad kad je većina starija od 12 godina.