View Single Post
Staro 28.07.2021., 20:54   #42434
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Nova pila (naopako) za do posla i obiteljske voznje sa zenom i malom.
Oliti drugi bajk u garazi. Uzivo boja je mrak, i bolja nago na slici.

To kako sam dobio ofrlje sklopljen bajke je kriminal, to nije bilo za voziti niti za slusati kakve je zvukove ispustao.
Tek kasnije sam to skuzio, posto sam ga u stan dovezao na krovu auta. A onda je vec bilo kasno i mrak.

Pogonski dio sve Deore 1x10, zracna Judy rahiticarka sprijeda, pocetna hidraulika MT200, Bontrager sve ostalo, i dozivotna gara na okvir.

Danas nakon posla bajk je isao na stalak i podesavanje kakvo i prilici novom biciklu. I vjerujte mi bilo je tu dosta posla, vrijeme je samo proletjelo.
Zamijenjeni glasno sustece-zvonko Shimano uteg plehove od RT-76 rotora sa XT 180mm komada 2, i to je sad odmah drugi bajk, tih i jace koci.
Stavljen novi sic Selle Italia X-Land, i gripove ESI Extra Chunky.

Sad je to neka sasvim druga prica, ono kako sam ga dobio iz ducana je bila katastrofa.
Deore M615 bremze cekaju u pricuvi, nije mi se dalo s njima gnjaviit. Imam i par vrhunskih pedala, ali mi sad pasu ove plasticne zbog tena za trcanje u kojima ljeti hodam, pa ce u dogledno vrijeme i postene pedale na bic.
Uglavnom to bi bilo to od ovog bicikla.
Slijedi nabijanje kilometraze, i kad se malo razradi jedno Sljeme da vidim kako dise u prirodnom okruzenju.
Nik je offline   Reply With Quote