Well... Kartica i dalje radi. Očekivao sam artifakte nakon što je komp bio ugašen 3+ cuke i kadse skroz ohladila. Nope, still boots and works fine
Upravo je najnormalnije odvrtila Heaven bench i napravil skor od 531. Temp under load je bio max 78 stupnjeva (hwinfo kaže 79) što je u skladu sa rivjuima. Btw. Nikky mislim da imaš pravo, vjerovatno je stock temp malo viši radi vrucine, 55-60 temp su navodno normalne za idle (barem po recenzijama na netu). Zanimljivo, razlika između idle i max loada samo 20 stupnjeva.
Uglavnom doslovno imam filing kao da sam uzeo neki zaštopani auto i malo ga propuhao u crvenom po autoputu nakon čega je oživio. Trekkie jel ti to opet bacas curseve i rezzurectas grafulje na daljinu ?
Jedino drugo kaj mi pada na pamet je da je neki thermal pad ili neki čip bio bez kontakta sa hs-om i instant se overheatao cim bi kartica dobila struju ali to mi je onak... Lik od kojeg sam uzeo kartice (8800 i 9800 u kompletu) je rekao da su radile kad ih je pospremio ali se ponudi da ih testira i onda mi je javio da 9800 artifakta. Ali cijena je bila više nego dobra tako da reko ma daj ti i 9800 pa nek ide na zid. Ne znam
Idem igrat malo Doom3 da vidim kaj bu se desilo, tak i tak moram testirati finalnu stabilnost OC-a za i3 pa eto dve muve zatucem jednim udarcem