View Single Post
Staro 27.07.2021., 18:24   #637
PR3DA70R
Premium
Moj komp

PR3DA70R's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Čovječe, ti zbilja želiš taj stan
Ovaj agent.....samo ću reć da je žalosno kakvi ljudi se bave tim poslom.
Po meni je problem što si previše zagrizao za taj stan, samo se nadam da ta tvoja agencija to nije shvatila. Ovo sa dobrom voljom mi nema smisla, kakva točno dobra volja je tu potrebna ako te netko pokušava prevariti?
Jel bila navedena provizija u predugovoru? Nije. Kakav ugovor o posredovanju nakon predugovora u kupnji, nije mi jasno. Što da ti je kasnije mrtav hladan poslao na potpis ugovor o posredovanju sa 20% naknade? Jel bi mu dao 10% kao izraz dobre volje?
Strogo se drži onoga što si potpisao a oni neka si slažu kakve god žele ugovore o posredovanju (kojeg nije niti bilo) lol
Haha
A želim, al nisam sam u tome, tu je bolja polovica. Ona je više zagrizla.
Ali ne pokazujemo to definitivno. Kuže da se ne za*ebavamo i da nisu u boljem položaju.

A šta ja znam, previše sam miroljubiv valjda. Hoću da prođe što mirnijim putem.
Kao da me strah da mi neće zagorčati cijeli proces kupovine do kraja. Ili nakon?
Mislim ima svakakvih danas. Na svakakvo zlo su ljudi spremni, to me nekako kopka. Da nemam neka sranja kasnije. Šta ja znam...

U svemu sam totalno nov i na stan smo naletjeli neočekivano. Nakon cirka godinu i pol traženja, razgledavanja, kopanja po oglasnicima. Napokon nešto što nam oboje odgovara.
PR3DA70R je offline   Reply With Quote