View Single Post
Staro 27.07.2021., 09:31   #4838
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
S obzirom da su na kejsu naljepnice "P4 inside" i "Designed for w98/nt/2000" nekak si mislim da bi tu unutra idealno sjela ona moja w98 konfa sa p4 i fx5700. Naravno ako uspijem utrpati onog Zalmana unutra, cini mi se da je netvistino kučište ipak niže od druga dva desktopa koja imam za cca 1cm pa možda baš bude falio taj centimetar

A ako ne onda Slot1 konfa, to bude išlo unutra bez beda. Samo se moram nakon go konačno konketno primiti lova na ploču

Sada kada konacno imam 3 bijela full size desktopa mogu izvoditi svakakve manevre između njih. Samo moram još kanibalizirati za kuciste onaj bizarni komp sa aukcije.hr u kojem je nekakav čudni celeron i matična bez agp slota (doslovno nisu zalemili agp slot iako su konektori na ploči) tako da imam filing da su to neke mega low end komponente.

Finalna trojka ce biti:
1) slot1 za DOS/w95
2) p4+fx5700 za w98
3) za XP još traje borba dali cu ici sa onim i3 koji si mi ti prefurao od Overclocka (dignuo sam ga na 4 gige ali su mi temp bile ipak malo toasty pa su sad u tijeku finala testiranja za 3.8 koja izgledaju dosta dobro) i E8600 koji je u dolasku (isto cemo vidjeti koliko ce ici max klok na njemu). Uz to unutra ide vjerovatno ili nekakav SLI/Cross ili 750ti gddr5 verzija koju sam uvrebao za 300 kuna prosle godine i mislim da je bila pretty good deal za tu lovu

Iako nekako više naginjem prema c2d za XP a i3 ubaciti u neku pričuvnu w7/10 konficu koja bi bila za testiranje PCI-e grafi i stajala tamo lokalno da ne moram cukati sa sobom uvjek laptop nego da jazbina isto ima svoju konfu sa kojom se da otic na net i skinuti drivere i slicne gluposti na licu mjesta

Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 27.07.2021. u 09:41.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote