View Single Post
Staro 24.07.2021., 11:44   #51
bigAdvance
Premium
Moj komp
 
bigAdvance's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Sesvete
Postovi: 667
5.7. Naručio tipkovnicu i toner za firmu, pisalo je da je na stanju i dostava u roku 48h, a moguća i sljedeći radni dan.

8.7. Pišem mail - napominjem da je prošlo 3 dana a apsolutno svugdje na stranici (i time se ponose, to im je prodajni argument) piše da je dostava u roku 48h. Da se razumijemo, firma je u Zagrebu, dakle nismo na udaljenoj lokaciji/selu gdje se rade dostave jednom tjedno.

- Odgovaraju da su dostavne službe bile prenatrpane i ispričavaju se, kažu da će sutra biti dostavljeno.
FYI u isto vrijeme sam naručio još nešto opreme s Amazona i jednog hrvatskog online shopa, sve je došlo u roku 2-3 dana, dakle nema govora o prenatrpanim dostavnim službama.

Ok.

12.7. Robe i dalje nema. Pišem mail, neprofesionalno od njih, uzeo sam robu u drugom dućanu, tražim povrat novaca.

Nema odgovora.

14.7. Ponovo šaljem mail da se nisu očitovali na moj zadnji mail. Ubrzo nakon toga me zove direktor (pretpostavljam). Ispričava se opet i kaže evo roba je tu spremna za isporuku, želim li dostavu ili tražim povrat.
U tom trenutku mi čudno kako je tek sad roba tu, pisalo je da je dostupno od prvog dana. Dakle u nekom trenutku je lagao: ili kada je rekao da su dostavne službe prenatrpane ili kada je pisalo da je sve na stanju. Ili u oba slučaja + kada je rekao 8.7. da će biti dostavljeno sutra, a znao je da neće.

Ali ok, prešutim taj dio, ne da mi se više pričati s njima, vrati lovu.

Kaže OK - biti će izvršeno danas.

20.7. - povrat još uvijek nije izvršen, pišem ponovo mail što je s tim.

Odgovara da će biti ovih dana. Ne znam kako vi ali kad netko u utorak napiše da će biti ovih dana pretpostavljam da će biti ovaj tjedan.

24.7. - novaca nema, pišem ovaj post.

edit:

Zvao me direktor i opet se ispričao, malo mi detaljnije ispričao o čemu se radi i zašto je nastao ovakav delay. Velikim dijelom opravdano ali opet, komunikacija je trebala biti bolja tijekom ovih 20 dana.
Vidjelo se da im je iskreno žao radi nastale situacije, povrat je izvršen. Case closed.

Zadnje izmijenjeno od: bigAdvance. 26.07.2021. u 09:57.
bigAdvance je offline   Reply With Quote