View Single Post
Staro 20.07.2021., 15:03   #4670
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor zwer54 Pregled postova
Kad sam prelazio na amd 5000 je bio daleko daleko i da bude kak spada, a i future proof uzeo sam godlike plocu tak da sam miran neko dulje vrijeme... na kraju price sve sam promjenio jedino ploca je ista i kak mi se cini jedino ploca me i zeza...
Ugl ovo je sad vec teski offtopic.

Pitao sam tu jer stvarno nisam pratio intele i pojma nisam imao o 10. i 11. generaciji...

Ako sam naucio jedno u 15 godina rada u trgovini/servisu onda je bas to da cijena ti ne garantira kvalitetu (da dobis i tu malo pogotovo ak pricamo o OC) ni dugovjecnost vec vise mogucnosti i podrsku za vise stvari. Ljudi ocekuju kvalitetu kad daju hrpu love za nesto. Nazalost toga vise nema, The Exiled je fino objasnio kako stvari u kapitalizmu funkcioniraju. Koristis jedno vrijeme - krepa - ti kupis novo -samo tako firme u kapitalizmu mogu opstati. S druge strane cim je nekaj kompliciranije i High-End tim vise problema...pogotovo ak je friska tehnologija. Zato se i neke firme bune protiv "Right to repair" i slicnih zakona.