View Single Post
Staro 20.07.2021., 14:06   #4741
stef
Premium
Moj komp

stef's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Koji driver koristiš? Ja sam si skinuo originalni Asus driver, prilagođen V7700 seriji, i koristim Asusov Smart Doctor za OC.
Koristio sam Detonator 45.23 za sve testove, koji je stariji od onog što po defoltu dođe s instalacijom XP SP2. Nisam petljao s Asusovim softverom.
Mislim da je Ti bila jeftinija zato što je lik tražio "money transfer", pa mu se ekipa baš nije javljala na aukciju. Overclock me tipovao za aukciju, meni je promaklo. Vent malo zvrnda i nakon podmazivanja. No, za sad je nebih mijenjao .

Kyro su gurali Guillemot/Hercules i Imagination zajedno. Osim Herculesa još je samo PowerColor nudio Evil Kyro modele, koji su danas skuplji od Herculesa. Zadnji model je bio otkazani Hercules 3D Prophet 4800 / Kyro II SE, kojeg je danas nemoguće naći. Ko da si našao grumen zlata, jerbo su utopili 4800 čipove u 4500 modelima: https://www.vogons.org/viewtopic.php?f=63&t=80944.
Ima više varijanti PCB-a. Najčešća je s tantalovim kondićima s po 4 mem. čipa na obje strane kartice. Moja ima svih 8 čipova na jednoj strani i kondići su klasični (6.3V 1000uF), upitne kvalitete i podložni napuhavanju. Također su kartice dosta izbirljive što se tiče matičnih ploča, ne rade na svemu. Meni nije davala sliku na Asrock 775i65g ili npr. ECS K7S6A (SIS chipset). Ali radi na Asusu i865. Navodno se jako dobro slažu s Voodoo 2 što se tiče drivera.

Zadnje izmijenjeno od: stef. 20.07.2021. u 14:23.
stef je offline   Reply With Quote