View Single Post
Staro 19.07.2021., 00:24   #4708
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Haha joj nemoj ga, vidis da se opire i za Ivy

Btw kako radi taj 32GB IDE, jel može šljakat na starijim npr. XP konfama i kako to funkcionira onda bez trima ? Zvuci mi primamljivo za moj XP konfu ako nije preskup
Pitaš mene? Nije 32 nego 320 ... i nije ATA nego SATA. Da, pokleknuo sam kad je pitanje diskova Ali radi savršeno uz WinXP... Particije C & D su mi Disk #1, i na particiji C imam Win7, dok je na Disku #2 treća particija, "E" sa WinXP Professional, SP3.

Edit
Sorry, išao sam gore poruku po poruku i pohvatao sve

Edit2
Citiraj:
Autor Exy Pregled postova
Ne znam zašto je stvar završila u raspravi oko endurance-a, potpuno nebitno i u konkretnom slučaju promašeno. Ovdje je stvar čisto psihološke prirode, kao npr. da danas netko kaže da je i kočija dobra, a konji se za razliku od benzinskog motora ne mogu pokvariti. Više vjerujem dobrom starom konju nego tom vragu koji pije smrdljivu tekućinu
Stvar je očigledna što bi trebalo, ali čovjek se mora sam odlučiti.
Bojim se da sam za ovo ja kriv... Pročitao sam 2009, 2010. godine neki članak o SSD diskovima koji su se masivno kvarili, i sjećam se da je netko iz tvornice memorije o tome govorio, kako (onda, prije 10-11 godina) nisu znali kako riješiti problem. Diskovi su se masivno kvarili i gubili podatke, a ljudi su bili ogorčeni. "Krivac" je bio ogroman broj upisivanja i brisanja, što je na kraju i poanta diska. To je bila točka na "i", i nakon toga sam čvrsto odlučio da nema teorije da stavim SSD u svoj komp

Zadnje izmijenjeno od: Trekkie4. 19.07.2021. u 00:33.
  Reply With Quote