Citiraj:
Autor Trekkie4
120GB ... ali to onda znači da još uvijek trebam mehanički drive (Hitachi DeskStar?), na kojeg budem stavljao igre i podatke? Ili sam nešto propustio?
|
Pa ovisi kako hoces, ja sam prvotno imao SSD za sistemski drive u "main" konfi, sad vise nemam mehanike uopce u kompu. Uredno mozes staviti SSD za win i igre/programe plus mehanicki disk za storage (ili 2-3 kolko ti treba).
Evo taman sam slagao sebi jedan mali netbook pred 2 tj, intel atom 1.6 ghz, XP konfa. Klasicni hard unutra, sa XPom je bio "sluggish" kod prckanja po folderima i slicno, a ostalo necu ni spominjat. Stavio 60GB SSD i digo ram na 2Gb kolko ploca podrzava, komp vrti w7 kao avion i cak je moguce i browsanje po netu. Ne sad ono full glatko ali radi. Tako da taj SSD ga je doslovno digao iz mrtvih. 7ica je zauzela nekih 7-8 gb, ostade jos 40gb čak i uz overprovisioning (don't ask ili guglaj ako te intrigira, noviji modeli to rade automatski koliko znam pa ne budes morao solo

). Nahitao gore tonu point and click avantura i ja sretan ko prase sa tom malom igračkicom, it even runs doom
@ Exiled: Ma znam, zajebavam

Iako kako se krecu cijene jos malo pa ce rabljeni "stariji" SSD-i bit u rangu kartica