Trekkie radi upgrade, znači napokon će dugo očekivan smak svijeta

Po meni nemaš što razmišljati, taj 3770K je valjda bar duplo brži u single-u od q6600, a k tome imaš i HT.
Zapravo si imao čitavo vrijeme čudnu kombinaciju, GTX760 je u odnosu na Q6600 beba. I u GTA5 ćeš vidjet razliku sa normalnim procom, Q6600 je ipak vrijeme dobrano pregazilo a pošto dobivaš proc i matičnu i ram for free, nemaš što razmišljati. I nemoj da te l33t kolege hardcore overklokeri

zbune sa delidanjem i što ja znam čime, i da ga na stocku ostaviš i ništa ne diraš opet je miljama ispred Q6600.
ATA optika

Tu ne znam što bih rekao, osim da SATA optika dođe 100kn u dućanu, a na njuskalu za par kava dobiješ isto. Osim ako baš mora biti ATA optika, ali ne znam zašto bi bila, nije to retro konfica. Što se SSD-a tiče, čisto sumjam da Trekkie nema SSD u osnovnoj konfi.
A sad da ostanem ontopic

, lijepa DFI pločica sa P4 veselo čeka WIN98SE, dobila je i novu duracellku:
Ovdje u kombinaciji sa 64 bitnim geforceom koji je zamijenjen sa 9600XT

Inače, moram primijetiti da sam puno puta čuo da je za WIN98 bolja starija generacija nvidie. Međutim, ja sam gore puknuo zadnje 6.2 catalyste za Radeona i sve radi kako treba. Za geforce ne mogu isto reći da je tako bilo.
I za kraj, molim jedan savjet od kolega. Dobio Gigabyteov AGP 6800GT, no moram promijeniti pastu naravno. Problem je što se toliko zapekla da ne ide dolje, alkohol nema efekta. Smijem li gore staviti nitro ili ću napraviti štetu?