Citiraj:
Autor tomek@vz
Hyper 212 je ok. Kaj se upgrejda tice - ja sam planirao si slozit mali ITX stroj sa Ryzen 5 5600X al kad sam vidio cifru - koju si mogu trenutno priustiti ipak se pitam - cemu? Sve al bas sve sto mi treba mi radi Y520 lapu sa I5 7300HQ/32GB meme a za igre koje igram - 1050Ti je za 1080p - vise nego dovoljna. Odlucio sam radije stavit lovu sa strane. Koristiti cu ovaj lap dok se ne raspadne ili - ne postane preslab za nekaj. Isto bih savjetovao i tebi. Ako vecinom igras starije igre - ne zamaraj se (a iskreno onda bi radije iso na I7-2700K u tvom slucaju jer nema sugavu pastu na IHS-u).
|
Hvala na informaciji
Da, ovo sa cijenom vs performanse se apsolutno slažem. Razmišljao sam o nadogradnji više puta, ali uvijek se na kraju pitao - čemu? Q6600 me služi dobro, i osim RAMa ali i grafičke, nisam trebao ništa nadograđivati. Tako da su novci uvijek otišli za HiFi, gramofon (ili ploče), uređenje Adisona, itd.
Međutim, sad mi se otvara prilika da dobijem navedeni i7, matičnu & DDR3 besplatno. Stoga vjerojatno budem prihvatio (jer u protivnom više nikad ne budem nadogradio na novije/brže) ali čak i pod ovakvim okolnostima se pitam što mi bude koristila sva ta dodatna snaga, i da li budem osjetio neku konkretnu razliku u odnosu na Q6600? Od novijih i "jačih" igrica, igram jedino GTA V & BeamNG Drive, a OBJE rade na Q6600