18.07.2021., 14:49
|
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Autor xlr
Kratko pitanje, imate neku preporuku ako ste koristili sprejeve za ubijanje gmizajuce gamadi, a da ne smrdi previse i da se da proluftati u jedno popodne?
Imam paukove u autu, rade mi mreze po kabini i vidim ih nekad u otvoru ventilacije pa bi preventive radi posprejao sve rupe i coskove (ispod sjedala, prostor pedala, prostor iza dashboarda, unutar vrata...). Prsnuo bi malo i u kanale ventilacije.
Auto mi je po pitanju cistoce apoteka, a vec pola godine pokusavam skuziti di su ti pauci. Jedan me zveknuo za butinu i imao sam oteceni plik valjda mjesec-dva dana. Izgledom su to neki mali brzi pauci, nisu udovice, smeckasti su. Ne prepoznajem ih ovako na prvu.
Mislio sam roknuti neki raid i to je to, al nemam iskustva s njim uopce, ni koliko se lufta ni nista...
|
Gledaj nešto što nije štetno tebi za disanje jer će se bilo kakvo sredstvo dugo zadržati u kabini. Pokušao bih naći domaće eterično ulje od lavande/citrusa ili bar ono što se prodaje u kojekakvim bio trgovinama, a na raznim sajmovima i OPG-ima bude i ostalih proizvoda od lavande. To onda uliješ u privjeske koji su porozni i rasporediš po autu. Ova jača sredstva u spreju možeš koristiti izvan kabine jer je leglo vjerojatno negdje vani.
|
|
|