View Single Post
Staro 16.07.2021., 21:50   #4628
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
It's alive ! Zakon, rekao sam ti ja taj EDO ram je zajeban i podmukao haha

Meanwhile, i ja sam nekaj prtljao danas u svojoj jazbini... S obzirom da sam ostao na jadnom i jadnijem napajanju odlucio sam ih brzinski upiknuti u tester cisto da vidim jesu za smece ili za ista. Znam da je multimetar bolji ali pre lijen sam ako su ocitanja barem tu negdje

Na LC tester nije imao primjedbi i brojke su mi djelovale prihvatljivo i unutar nekih granica normale, dok je MS opravdao svoju reputaciju i nakon 10tak sekundi skvicanja testera i evidentnog divljanje napona na +3.3v rekao "fzzzbzzz" i ispustio bjeli dim haha. Sjetio sam se Trekkie-a i stavio u glavu mental note da nabavim mali pp aparat, slike preživjelih i mrtvaca u prilogu

Nakon toga sam se primio 3jkice kojeg sam izatrejdao sa kolegom Overclockom, koji je bio toliko ljubazan da mi da malo jaci model od onog kojeg sam imao. Honorable mention Stef-u za usluge logistike i prijevoza, tnx guys U svakom slucaju, cuo sam svasta za 1156 i prvu core seriju, ali sam mislio da su te priče ipak malo pretjerane. No... ako su ovakve stvari u BIOS-u onda mislim da bi ovaj proc mogao biti puno zabavniji nego sam mislio inicijalno, pogotovo uz rucni fajn tjuning oc-a.

7ica se instalirala bez beda, i to je bilo to za kaj sam imao vremena danas. 9500tka je na stolu cisto kao predmet ismijavanja i u slucaja potrebe necega što daje sliku a ne pije puno struje. Možda ju benchmarkam u 3D Markovima cisto iz fore da vidim dali su priče istinite

Naravno klokfest nije u planu sa ovim napajanjem, 430w mi se cini malo premršavo posebno poznavajuci LC to je prije 350w, ipak ce trebati nesto konkretnije, ovo ce posluziti za prvu ruku i stock testing. Imam jednog 850w corsaira koji je atm u HTPC-u i kojem def tam nije mjesto, pa kad nabavim nekaj slabije (i cemu vjerujem) corsair ide van, biti ce potreban i za projekt broj 2, za koji samo budem nabacio samo jednu slikicu, atm ceka sastrane da dođe na red...

Bit ce zabavno
Alien_200581 je offline   Reply With Quote