View Single Post
Staro 14.07.2021., 11:41   #4617
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Da baš ovo kaj veliš, stavio sam Win7 na p4 3.2 sa 2.5 GB rama (don't ask, natrpo sam sve kekse koje sam imao po ladicama i ostalim kompovima za potrebe testiranja haha) i komp radi bez greške. Kliketanje po OS-u je fino i responsive, vlc vrti video bez problema sve naravno do trenutka kad krenes browsat. Čak i yt šljaka donekle u manjoj kvaliteti i "skoro pa i da je glatko", povremeno zakašljuca. Pa čak i mali Atom 1,6 (istina sa SSD-om) na 2GB rama vrti w7 ko beba dok mu ne upalis browser haha, onda se jadan pogubi u vremenu i prostoru

Uglavnom tak i tak imam na "lageru" E8400 koji mi je sad u XP konfi, a dolazi mi u šapice i E6750 i ploča na koju ide (i planiram za nju nabaviti) 4x2 GB DDR2, a i ploča podržava E8400 pa ih možda swapnem ako budem imao filing da "malo fali", za XP je any c2d i vise nego dosta. Naravno probat ce se i neki konzervativniji 24/7 OC nabacit kad se vec igram

Plus SSD je must u bilo kojoj konstalaciji cim su w7/10 u igri, bez toga nema razgovora ako se komp misli koristiti za web ili bilo sta osim retro gaminga.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote