View Single Post
Staro 11.07.2021., 20:10   #4592
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Roy Pregled postova
ima nekih likova koji znaju imati razni hardveraj a redoviti su na nekim mjestima ali nema pravila. Uglavnom preporučam raniji odlazak da si tamo oko 7 najdalje (jer je sve više lovaca na hardver) i kreneš obilazak pa onda proći još jednom radi onih koji dođu nešto kasnije a na što naiđeš je čisti slučaj. A i za napomenuti je da su u zadnje vrijeme postali "tvrđi" u pregovaranjima oko cijene, nekad si mogao dignuti komponentu za 5-10kn a ploču 20-30kn a sad startaju sa višim cijenama.
Ja sam bio samo jedanput, prije nekih 10-ak godina. Sjećam se tipa koji je imao kompjutorske kartice svih oblika i tipova u jednoj velikoj kartonskoj kutiji (nabijena jedna na drugu, sumnjam da je išta od toga bilo ispravno) i prodavao po raznim cijenama. Tad sam primjetio jedan Kenwood-ov dupli kazić (HiFi komponentu) i odlučio ga uzeti za 100kn, misleći kako sam eto jako dobro prošao i ostvario jackpot.

Istina je naravno potpuno drugačija - kazetofon je žvakao traku i trebao potpuni servis svega, a slične cijene HiFi komponenti sam pronašao i na Njuškalu. Što bi se reklo pametnom dosta, shvatio sam da je cijeli sajam zapravo navlakuša i nisam se nikada više vratio natrag.
  Reply With Quote