Citiraj:
Autor stef
Nije ni težina sve. Tagani su bili teški s predimenziniranim Alu heatsinkovima, a kondenzatori su im isto bili zadnji šrot.
|
Amen, jedino napajanje koje mi je krepao do sad
Btw Trekkie, ovaj dizajn kartice koliko sam primjetio sad kopiraju svi zivi kinezi na Aliju za PCI i AGP grafe, ak se ne varam i ona moja FX5500 je dosla sa takvim hladnjakom i ima tak nekakav layout. Očito da je dobro riješen cooling, znaš kak to ide, ak budeš krao nebuš krao loše vec dobre ideje
Edit: Btw kad smo vec kod grafa uzeo sam si dvije untested HD4850, lova je bila nikakva pa nije ni rizik.
Ako rade obadvije onda je plan da se malo poigram sa cross-om jer nisam to nikad radio pa čisto da vidim kak to šljaka

Ali nekaj mi nije jasno u citavoj prici, naime kartice su kupljene istovremeno od iste osobe i isti su Điđibajt model u slovo. Zalman je tvornicki cooling a pasivac je naki aftermarket koji je očito u nekom trenutku došao gore. S obzirom da je vrlo vjerovatno i inicijalno bio cross u igri, nije mi jasno koja je logika iza pasivca, ima neko neku pametnu teoriju tipa radi uštede prostora jer nije bilo mjesta za obje kartice ili tak nekaj, čisto sam morbidno znatiželjan jer ne vidim logiku zamjeniti cooling samo na jedno kartici