Evo taman isprobao, podržava toolbox drive i uredno se može prčkati po njemu, ali od toolova ima samo firmware update. Tako da ili uopce nema trim opcije ili toolbox za ovaj drive ne podržava TRIM (možda kao najmanji model je pa ko ga šiša).
Tnx Stef, nisam znao za ove opcije u Registry-u, to bu dobro došlo za ubuduce ! Underprovisionig (bar sebi) radim uvjek, na starim/novim/kakvim god ssd-ima i svim konfama, možda je pretjerano ali mirnije spavam tako hehe. A vaditi SSD iz netbooka svako malo... Naaaaah, pre lijen sam za to, budu se zglodali navoji na šaraficima
Besides ako se odlucim za win varijantu testirana 7ica sistemski (boot, rad sa folderima i generalno prckanje po windowsima) radi glatko i vise manje u rangu XP-a (ofc kad joj se ugase nepotrebni servisi, aero i slicne bedastoce) tako da nije veliki problem kaj XP otpada kao opcija. A programi ko programi, neki rade ok a neki troksaju. Sumnjam da bude tu ikakav OS puno pomogao, yt i neke kompleksnije stranice u browseru ce se uvjek ucitavati duze i štekati jer je to sad vec do hardvera. To budem na kraju fajn tjunao kad se def odlucim za OS, onda cu testirati malo ove opskurnije manje poznate browsere da vidim koji od njih je "najlakši".
A bumo vidli jos sta ce pingvini rec, ili tocnije sta ce zena kao win user rec kad vidi pingvinski OS haha.
Ali u svakom slucaju nisam nezadovoljan, dapace ugodno sam iznenađen kako komp radi sa tim kaj mu je na raspolaganju. Ocekivao sam da ce dobro vrtiti XP i Vistu, i 7icu mozda uz stekanje. A zapravo 7ica radi jako dobro a 10tka lagano šteka, i to ne da se ne bi moglo koristiti ali dovoljno da me zivcira
@ D00D: Nažalost nemam nikaj takvog