Citiraj:
Autor skitnica
Cube svoje bicikle deklarira na ukupno 115 kg (vozač, prtljaga i bicikl) što je problem kad sam vozač ima 105. Ghost je 120kg.
Ostaju mi Specialized, Cannondale, Trek i Kina koji su na cca 136kg max. To se deklarira na skok sa 60cm visine a takvih kod mene ima dosta. Tako sam slomio jednog Scotta pa sad pazim na tu nosivost.
Mora biti novo. Moram biti siguran u bicikl, a ako je polovan uvijek mislim kako postoji razlog zašto ga je netko prodao. Polovni bi dolazio u obzir samo kad bi poznavao vlasnika a takvo što mi se sad ne nudi.
Cijene su katastrofa no nedostupnost je puno veći problem.
Nije mi limit 10 000kn no u startu sam razmišljao o cca 1000€ tako da ne bi išao na skuplje. Eventualno +100-200€ kad bi to donijelo veliki pomak no ne nalazim takvo nešto.
|
mene kod kupnje rabljenog skupljeg bajka uvijek mucilo koliko ja kao 2i vlasnik dobijem jamstvo na ramu. svaki proizvodac ima svoje fore.
koliko vidim po fejs grupama neki se zalete u kupovinu i onda na kraju ili se ne voze ili su pljunuli previse novaca na bicikl koji im zapravo ne treba. medutim ako je s bajkom sve u redu sto ne. za 8-10k se nade finih rabljenih.
Poslano sa mog IN2013 koristeći Tapatalk