View Single Post
Staro 24.06.2021., 07:54   #42354
devaa
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Citiraj:
Autor skitnica Pregled postova
Cube svoje bicikle deklarira na ukupno 115 kg (vozač, prtljaga i bicikl) što je problem kad sam vozač ima 105. Ghost je 120kg.
Ostaju mi Specialized, Cannondale, Trek i Kina koji su na cca 136kg max. To se deklarira na skok sa 60cm visine a takvih kod mene ima dosta. Tako sam slomio jednog Scotta pa sad pazim na tu nosivost.
Mora biti novo. Moram biti siguran u bicikl, a ako je polovan uvijek mislim kako postoji razlog zašto ga je netko prodao. Polovni bi dolazio u obzir samo kad bi poznavao vlasnika a takvo što mi se sad ne nudi.

Cijene su katastrofa no nedostupnost je puno veći problem.
Nije mi limit 10 000kn no u startu sam razmišljao o cca 1000€ tako da ne bi išao na skuplje. Eventualno +100-200€ kad bi to donijelo veliki pomak no ne nalazim takvo nešto.
mene kod kupnje rabljenog skupljeg bajka uvijek mucilo koliko ja kao 2i vlasnik dobijem jamstvo na ramu. svaki proizvodac ima svoje fore.

koliko vidim po fejs grupama neki se zalete u kupovinu i onda na kraju ili se ne voze ili su pljunuli previse novaca na bicikl koji im zapravo ne treba. medutim ako je s bajkom sve u redu sto ne. za 8-10k se nade finih rabljenih.

Poslano sa mog IN2013 koristeći Tapatalk
devaa je offline   Reply With Quote