Citiraj:
Autor stef
Fino to tebi ide  . Koji alat koristiš za lemljenje kondića?
|
Običnu 60W lemilicu iz Kine koju sam dobio besplatno (duga priča, čekao sam je preko 6 mjeseci i na kraju dobio refund kad mi je napokon stigla). Jako dobra, odlično leži u ruci, ima (doduše grubu) regulaciju temperature i keramički grijač. Za razliku od šroteks (40W) lemilice koju sam kupio kod nas za 110kn, i koja mi je jednom prilikom skurila LED diode iz razloga što nije bila ukopčana u uzemljenu utičnicu

Također, ova jako brzo dođe na zadanu temperaturu ... Unutar svega 90-ak sekundi ili manje.
Citiraj:
Autor stef
(...) Orbit je uletio neplanirano, ali kartica izgleda i radi kao nova. Došla je s full bundlom: SLI mostičem, passthrough kablom i driverima.
|
Mostić apsolutno čuvaj! Neki dan (jučer ili prekjučer?) sam išao napraviti svoju vlastitu verziju, i potrošio cijelo popodne. Da o živcima i dva uništena floppy kabela i ne pričam. Da, izgleda gotovo savršeno ... čak bi se usudio reći tvornički. Ali definitivno nije posao za svakog. I to kažem kao osoba koja ih je napravila najmanje 6 ili 7 komada. Istina, zadnjeg sam napravio davne 2010, 2011. godine ali činjenica ostaje...