View Single Post
Staro 20.06.2021., 13:40   #4401
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor Alien_200581 Pregled postova
Yes thats the one Čini mi se da je bila dosta popularna u svoje vrijeme, mislim da ju je dosta ekipe imalo... Vjerovatno zato jer je otprilike neka zlatna sredina između "odrona" zvanog FX5200 i high end FX modela.
Zapravo, postoji cijela priča iza te moje FX5600... Želio sam nadograditi RAM, imao sam 2x 64MB Rambus (RIMM) i negdje sam pročitao da kao memorije nikad dovoljno, te da kompjutor bude "letio" ako mu se stavi još memorije. Pa sam otišao u HG Spot i uzeo 2x 256 DDR pločica, misleći da je to ono što imam.

Međutim, kad sam došao doma i otvorio kantu - iznenađenje! Otišao sam natrag u HG Spot i pitao da li mogu zamijeniti RAM za nešto drugo, rekli su da mogu. A kako sam u ono vrijeme imao Matrox Millennium G450 DualHead koja je bila ozbiljan bottleneck za sve "novije" igre poput Trainz Railroad simulatora 2004 (u stvari, Trainz nije ni radio sa G450) uzeo sam Abit FX5600

Grafička je bila fenomenalna, osim što mi se taj ventilator pokvario dva ili tri puta ... sve još za vrijeme jamstvenog roka! Prvi put su mi je popravili besplatno, drugi put sam platio nešto sitno, a treći put sam skinuo Abitov cooler & namontirao nekakav after market "zlatni" VGA cooler sa plavim LEDicama, te ju i takvu prodao. Bilo je to negdje 2006, 2007. godine...
  Reply With Quote