Citiraj:
Autor darkijas
Realno sam pretjerao. Jer oled je bolji tv od plasme 42gt50 koju imam,ali ne toliko da bi se cijela ta nemala investicija opravdala. Druga je stvar da je ta plasma na kraju svog radnog vijeka pa bi upgrade na oled bio sasvim logican. Ovako je to dakle pretjerivanje.
Upgrade sa lcd-a na oled-to je sad tesko reci jer koliko nas ima razlicita su i ocekivanja za novi tv,ali iskustva vise nas oledasa sa ovog foruma mogu koliko toliko docarat realnu sliku Naposljetku pitaj kolegu Blackeneda koji upravo krece u upgrade sa solidnog lcd-a na oled-jel mu se i koliko isplatilo.
|
Pa oled nikad nije nit bio jeftin a opravdanje je teško nać ukoliko oled ne nabaviš za male novce, a to će bit kroz koju godinu..
Kaj upgrade s lcd-a na oled ne bi trebao biti očit, vidljiv? Ili i dalje lcd ima svojih vrlina (svjetlina ekrana, brzina odziva matrice) a koje su dovoljni razlozi da se ne prelazi na oled (?)
Imam XE9005 FALD, ak se odlučim kroz koju godinu otići na oled, jel bi to značilo neki pomak na bolje ili.. Čudno bi mi bilo dok bi mi sad neko rekao "pa nema neke razlike između oleda i lcd-a" "prelazak je nepotreban" i sl., da se razumijemo, ne gledam samo isplativost kupnje oled-a, gledam i tehničku stranu tv-a..
Ak ćemo gledat pitanje isplativosti, onda bih trebao gledat gdje oled košta 4-5tkn, onda bi se donekle isplatila kupnja, al to je na granici dobrog humora, zasada

Dal oled opravdava svojom cijenom od 7-8tkn, spram lcd-a iste cijene, mislim da da.