View Single Post
Staro 16.06.2021., 22:45   #4367
Alien_200581
Premium
Moj komp

Alien_200581's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
E btw Nikky... Mislim da je ipak ono vanilla PCI Ali pivu si budem popio bez obzira jer sam vec ozednio od ove sapunice sa tim konektorom

Čitao sam malo po service manualu i gledao te kartice i ostale supported dijelove / potencijalne upgradeove, i onda sam opet primjetio onaj dio koji si ti bio linkao koji kaze...

"Small form factor models (2 x 3)
Expansion slots
One PCI Express x 1 or one ADD 2-R slot - half length
One PCI adapter slot - half length"

A onda sam primjetio i nekaj drugo u videu Kako se ono kaže vrag je u detaljima jel ? Ili u finom sitnom printu u ovom slucaju hahaha

Pokvarena prefrigana cinjenica je da u tom riseru kartice ne stoje kao u normalnom kucistu nego naopako... Ak me kužiš kaj hocu reci hahaha.

Tako da mislim da u ovom slucaju IBM laže ovaj napaceni narod tj. da su te kartice ipak namjenjene za ove 2 vece varijante sa vecim kucistima...
Suma sumarum, pogledati cu jos jednom uzivo kad budem kod kompa, ali vec sam narucio pcie 16x na 1x kabel jer mislim da bu tako završila ta priča

A onda tek krece zabava jer treba tu karticu i fixirati u kuciste... Ocekujem da bu zabavno i kreativno...

@ Trekkie : Kaj se tice memorije ovak na pamet mislim da ces ti biti donator ovaj put, po pamcenju mislim da ja imam samo neke 72 pince. But will check

Zadnje izmijenjeno od: Alien_200581. 17.06.2021. u 00:12.
Alien_200581 je offline   Reply With Quote